Recencies Justfit Training

Uiteraard kunnen we zelf vertellen waarmee we je kunnen helpen of waarom Justfit Training jou de juiste oplossing biedt. Nog liever nog laten wij onze leden aan het woord om jouw te informeren over wat ze bij JustFit Training hebben gedaan en met welke resultaten. Wel zo sportief!

JULES BAKEN

“Voordeel bij JustFit is dat je in 45 min helemaal klaar bent. De trainingen zijn in kleine groepen en op je eigen niveau afgestemd. De trainer/Bülent motiveert en laat je je grenzen verleggen. Kortom een aanrader voor iedereen die aan de slag wil en niet uren in de sportschool wil zitten.”

FEMKE VERHAAREN

“Just-Fit personal training en coaching. De naam zegt het voor mij al; JUST FIT. Gewoon fit worden, fit zijn en je fit voelen! De benadering is voor mij onderscheidend ten opzichte van andere sportscholen. Persoonlijk en laagdrempelig. Tijdens de training train je op jouw eigen niveau in een kleine groep. Samen het uiterste uit jezelf halen! Bülent geeft persoonlijk advies en motiveert tijdens de training! Ook heeft hij echt oog voor de techniek, zodat oefeningen effectief zijn. En na afloop ook tijd om samen bij te kletsen met een kop koffie of thee. Kortom een fijne sfeer waar je echt werkt aan jouw persoonlijke uitdaging! Just-fit, gewoon doen!”

FEMKE VLASBLOM

“De beste plek om te ontladen en op te laden! Doordat geen training hetzelfde is, gaat het nooit vervelen en blijft het altijd een uitdaging. Topcoach, fijne locatie en gezelligheid.”

CHRISTINE VELDHOEN

“In vrij korte tijd heb ik bij Bülent veel doelen behaald. Ik blijf prima op gewicht, uithoudings-vermogen is heel veel verbeterd, conditie is op peil, de trainingen zijn heel afwisselend. Bülent is een heel betrokken, motiverende en gedreven training. Met mijn 53 jaar kan ik mijn collega van 30 jaar en mijn nicht van 28 jaar nog goed bijhouden.”

MANDY

“JustFit Training is voor mij een plek geworden waar ik mijn eigen grenzen steeds weer verleg,wat ik als heel fijn ervaar. In mijn (toch nog jonge) leven heeft sport en altijd ergens bovenaan mijn lijstje gestaan en heb ik veel sporten/sportscholen bezocht! Maar sinds ik bij JustFit Training train en les krijg van Bülent leer ik letterlijk elke spier in mijn lijf kennen. Ik merk dat ik zowel conditioneel als fysiek sterker aan te worden ben dan ooit te voren. Het trainen op eigen niveau in een kleine groep werkt voor mij heel positief! Je krijgt alle hulp die nodig is als je een oefening niet begrijpt of niet kan uitvoeren door bijvoorbeeld een blessure waardoor je iedere training gewoon kunt volgen! Ik ben echt super enthousiast over JustFit Training en zou t iedereen aan willen bevelen. Je leert je lijf letterlijk opnieuw kennen. Je maakt je hoofd even leeg. En laad jezelf weer op voor een nieuwe dag! Wat wil je nog meer!”

SIEN

“Altijd al heb ik graag en veel gesport, maar sinds ik bij JustFit Training ben begonnen ben ik nog fitter en energieker geworden. Bülent laat je je grenzen opzoeken, maar helpt ook om ze te bewaken. Daarbij is hij veel meer dan een personal trainer omdat hij zo toegewijd is naar zijn klanten, zelfs buiten de trainingen om. De trainingen zijn gevarieerd en daardoor nooit saai. Het enthousiasme van Bülent over bewegen en gezonde voeding werkt aanstekelijk. Trainingen bij JustFit Training geven plezier, energie en kracht!”

MAARTEN VAN DEN BROEK

“Eén van de krachten van JustFit Training is dat mensen verbonden worden. Samen haal je het maximale uit jezelf. Wat je niveau ook is. Veel vrienden sporten bij JustFit Training, maar ik heb ook een hoop nieuwe mensen ontmoet. Ieder met een eigen reden om te sporten, van afvallen tot fitter worden. Dit sociale aspect stimuleert om iedere keer weer te gaan.De voornaamste reden voor mij om twee tot drie keer per week te sporten, is om fit te zijn en te te bewijzen dat veertig inderdaad het nieuwe dertig is. Na jaren fitness en hardlopen, leerde ik bij de eerste les bij JustFit Training wat écht fit zijn betekent. Daarnaast wil ik conditie en kracht verbinden, zodat ik maximaal kan gaan bij verschillende obstacle runs die ik mezelf ten doel stel per jaar. Ieder training is anders dan de vorige. Het aanbod van JustFit Training past bij de huidige tijdsgeest waarin iedereen een druk leven heeft. Je haalt alles uit jezelf in 45 tot 60 minuten tijd. Je schrijf je in op vaste tijdstippen zodat je een stok achter de deur hebt om te blijven gaan. De groepen zijn beperkt in grootte waardoor je ook echt de benodigde persoonlijke begeleiding van Bülent krijgt. Bovendien verbindt JustFit Training de sporters ook sociaal. Of het nu is met een gezellig kopje koffie of thee naderhand, periodieke challenges waar je aan mee kunt doen of met ‘buitenschoolse activiteiten’ zoals samen een obstacle run overwinnen. Geen training verveelt en geen training is slap. Iedere keer ga ik met een voldaan gevoel naar huis en ga ik stappen vooruit! Met recht plezier, energie en kracht.”

“JustFit, binnen 45 minuten volledig getraind”

100% PERSOONLIJKE AANDACHT

De trainingen bij JustFit zijn 100% persoonlijk en altijd onder begeleiding van een personal trainer.

DAGELIJKS NIEUWE WORKOUTS

Genoeg variatie in onze trainingen zodat je nooit uitgesport bent!

VOEDINGSADVIES BIJ JUSTFIT

Indien gewenst geven wij je een op maat geschreven voedingsadvies mee.

MEER KRACHT, CONDITIE EN BALANS

Zit lekker in je vel, werk aan een gezonde leefstijl. Zo blijft sporten bij JustFit Training een echt feestje!