Sportschool Uden

JustFit Training, jouw sportschool in Uden, biedt fitness trainingen 1 op 1 of in kleine groepen in de regio Uden, Volkel en Veghel. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen, zowel jong en oud als ervaren en onervaren sporters. Met de unieke trainingsmaterialen die we gebruiken verandert het terrein in een speelveld, met op elk trainingsstation een nieuwe uitdaging. We werken afwisselend individueel, in duo’s en in kleine groepen. In een korte intensieve fitness training komen alle spieren aan bod die je een strakker en sterker lijf geven. Dit is de snelste manier om in vorm te komen.

De oefeningen zijn ingedeeld in onderlichaam, core en bovenlichaam, maar eigenlijk voel je bij alle oefeningen je hele lijf van top tot teen. Sport en beweging zorgen voor plezier, kracht en energie. Met JustFit Training werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en gewichtsverlies.

De combinatie van een persoonlijke training en voedingsadvies zorgen voor snel resultaat. Personal training maakt je een gelukkiger mens!

Small Group Training onder begeleiding van een personal trainer